Tillbaks i selen

Faktiskt rätt skönt att vara tillbaka på jobbet, förra veckan var ju en orgie av att glo på daytime television och slumra lätt påverkad av en feberdimma. Har i stort sett bara hunnit sålla bort de fantastiska mängderna spam som rullar i på first class kontot och svara på de mest akuta och snart är det färdigt för dagen, rätt trevligt att presterat någonting ändå. 

Överväger att gå till gymet ikväll, det är ju ändå rätt skönt när man kommer därifrån men det är ju så förbannat svårt att ta sig dit när man vet vad som väntar.

Fick ner Euroboys "Jet age" häromdagen, vilken trevlig liten instrumentalskiva det är, den får en dessutom att minnas den väldigt trevliga konserten i Teaterladan i Hultsfred. Fantastiskt mycket folk och en riktigt bra konsert tills jag var tvungen att avbryta för att se Linton Kwesi Johnson, vilket i sig absolut inte var en miss men det hade varit trevligt om schemaläggnignen hade funkat lite bättre för mig. 

På tal om trevliga livekonserter kommer ju Youngblood Brass Band  tillbaka till Lund den 19:e, en av 2006 års bästa konserter redan i mars, vi får se ifall de kan göra om det igen. Ska bli intressant ifall de beskriver spelningen som ett "viking frat party" igen, det var ju en rätt bra alkoholnivå sist, ska försöka hålla mig ifrån att dricka Highschool Swimmingpool så kanske jag klarar mig. Foxen den 19, 60 spänn är ju så billigt så man nästan tjänar på det.

Då vet man det

Gjorde precis ett test som tog reda på hur mycket jag var värd i reda pengar här, jag blev väl inte helt nöjd med resultatet men jag fick ändå ut ett par spänn så man får väl vara nöjd.

Tänkte att jag skulle göra nån nytta nu när man är hemma från jobbet och köra ett par maskiner tvätt, tji fick jag givetvis så nu får man nöja sig med att betala sina räkningar.

Torsdag är ändå en rätt bra dag

Ok, det börjar ordna upp sig med mina hälsoproblem så jag måste ta mig ur härvan med daytime television och rycka upp mig lite. Det är fantastiskt vad man kan fastna i rätt dålig tv-underhållning utan att tänka på det, men det är klart en rätt hög feber gör väl sitt till.

Som vanligt saknar man det man inte kan få, har tänkt på en massa maträtter nu när magen bara tillåtit vatten och bröd så idag kapitulerade jag och gjorde grönsakssoppa, det blev jättegott.  

Lite besviken på Federer-Roddick idag, visst ville jag att Roger skulle vinna men det hade gärna fått vara lite spännande.




Det är ju helt sjukt

Jag är hemma från jobbet för andra dagen i rad, semestermagen som jag hoppades skulle ge med sig har inte gjort det, kommentar överflödig jag är ju inte småbarnsförälder och sjukligt besatt av bajs.

Det som räddar mig lite är eurosports fantastiska sändningar från australian open i tennis, när man verkligen kollar på det blir det ändå rätt bra underhållning av tennis.

Jag ogillar verkligen att vara sjuk


Förutom det fru Palme...

Har spenderat en vecka med familjen i Marocko, det var trevligt. Vet inte riktigt vad jag ska säga, charter är charter och alliclusive är allinclusive. Den största behållningen var nog surfbyn Taghazout som vi tog taxi till en dag, väldigt loungigt precis i min smak. De negativa sidorna var den oerhört glättiga och antagligen lite korkade guiden på turen till Marrekech och den lätt enformiga maten på hotellet. Annars kändes Marocko rätt fint faktiskt, ska försöka åka dit igen under lite friare former nästa gång kanske.  


Sen jag kommit hem har jag mest suttit hemma och njutit av att vara själv och att vara hemma. Har bland annat ägnat mig åt lite nedladdning i den legala och moraliska gråzonen och insett att det passar mig riktigt riktigt illa. Jag gillar ju musik men har en oerhört stark samlarlust som gör att jag urskiljningslöst samlar på mig musik som jag inte lyssnar speciellt mycket på eller överhuvudtaget är intresserad av. Jag ska försöka tända av, vi får se hur det går. 

140667-5
Här skulle jag kunnat göra fantastiska klipp, men för en gångs skull var jag inte på konsumtionshumör

På tal om sär skrivning

Spana in det här och kolla in Willys hjärntrust, det andra är också roligt så mycket nöje

Lite fotboll då

Sitter och spelar poker och tänker då som vanligt på fotboll, konstigt kanske men så är det iallafall. Läser lite om den pågående silly season och hoppas främst att MFF gör nåt fint, Toivonen var ju trevligt men jag är inte alls säker på attt det slutar bra även om jag givetvis hoppas. En detalj som jag lagt märke till när jag surfar runt på diverse hemsidor är att Juventus verkar tro att de fortfarande är en Serie A klubb med en Serie A klubbs dragningskraft på spelarmarknaden, vilket de ju med all önskvärd tydlighet inte är. Ponera att de studsar upp igen (vilket de med största sannolikhet gör) så kommer det antagligen ta väldigt långt tid innan de kommer upp i toppen igen och blir aktuella för europaspel, vilket verkar vara den största drivkraften för de flesta bra spelare förutom då de fantasisummor de får i lön. Det är kört för Juve ett bra tag framöver, jag tror att minst Buffon och Trezeguet lämnar i detta fönstret och vem vill ens ta i dem med tång affärsmässigt efter hur det har sett ut i klubben. Det finns bara ett lag i Turin, forza Torino!!

Tänkte spana in Liverpool-Arsenal i ligacupen senare ikväll, efter besvikelsen med dimman senast hoppas jag på en fantastisk match som Liverpool vinner så jag får reta Anners lite extra.

Kan ha varit med om det tråkigaste i hela mitt liv idag; introduktion för nyanställda inom kommunen och jag har bara varit anställd sen maj. Kanske en halvtimmes kvalitets information på 6 timmar tur att man har övat sig så mycket på att se intresserad ut.

2 dagar kvar till Marocko och jag har inte ens lite resfeber är faktiskt lite besviken över det, men jag ser ut som en terrorist/förbrytare på mitt nya passfoto det är alltid nåt.   

Inget går upp mot väntans tider

Sitter på jobbet och väntar, har återigen blivit ett offer för min egen planering när jag upptäckte att båda bilarna på jobbet är upptagna och jag därmed blir förhindrad i min profession, jag hade kunnat undvika det genom att komma hit tidigare men nu blev det inte så.

Fick en gäst över natten igår kväll, tyvärr inget kvart i två ragg utan Agge som för andra gången rest med sina nycklar till lägenheten i bagaget som flygbolaget slarvat bort. Ibland är det skönt att känna Agge så man märker att man inte är den enda i världen som går på samma nit två gånger.

Ska motvilligt erkänna att jag är en trogen läsare av femmans text-tv sidor 401-409 vilket innebär aftonbladets skvallersidor. Har upptäckt ett egentligen inte så märkligt fenomen, att Lindsay Lohan omnämns minst en gång i veckan och ytterst sällan angående något hon artistiskt presterat utan snarare angående hennes privatliv. Som jag har förstått det är Lindsay Lohan en medioker barnskådespelare som inte gjort en film sen Herbie remaken, visserligen ganska snygg, men ändå. Den obefogade frågan blir då; är det verkligen någon som bryr sig om vad hon gör? Jag gör det iallafall inte. Kan det vara så listigt uträknat att hon använder sig av den mediastrategin som Paris Hilton använder sig av att vara känd för ingenting och göra allting halvkass. Det kan jag i viss utsträckning respektera, det som jag blir lite upprörd över är att aftonbladet bara köper det rakt av, skulle jag vara journalist eller redaktör skulle jag bara skratta åt nyhetsvärdet i att "Lindsay Lohan går på strippkurs", men det är väl kanske just därför jag inte jobbar med media. 

Min trogna vän Pilen

Min trogna vän Pilen
Eftersom mitt fina däck med vita sidor exploderade strax innan nyår har jag varit tvungen att använda mig av diverse lånecyklar, både Mårtens Nordstjernan och gatukontorets Rex, vilket har fått mig att inse hur bra min Pilen är. Mårten tar ju alltid chansen att baktala den fina gåvan från Hultsfreds kommun men nu när jag cyklade hem den från däck och sadelreparationen var det en fröjd jämfört med de andra tungtrampade gamla häckarna, tyvärr har rosten gjort en stödbyte svårt men med en vinkelslip ska det nog gå. 

Incidenten har också lett till en insikt om hur tråkigt det är att gå från mig och ner till stan vilket gör det ännu roligare att Pilen är tillbaks   

Har lyckats uppnå en viss fixarstatus på min tillfälliga arbetsplats Vinterland men tog ett steg tillbaka igår då jag inte lyckades få igång varmvattenberedarna, egentligen inte så konstigt eftersom jag lider av kronisk tumme mitt mitt i handen. 

Spy lite galla är aldrig fel

För första gången har jag inte sett speciellt mycket insändare angående hundägare och deras frustration över nyårfyrverkerier, kanske eftersom jag i stort sett inte kommit nära en dagstidning på ett tag. Jag kan till viss grad hålla med om att det kan vara lite väl mycket fyrverkeri dagarna innan nyår, men det kan jag ta om det inte passar stannar jag hemma där är det relativt lugnt. Det som söker mig oerhört är hundägare som vill att hela världen ska anpassa sig efter deras egna sjuka förhållanden till sina hundar, jag tycker verkligen illa om hundar och önskar de allt ont, men än värre är det med hundägare. Till exempel hon i trappen bredvid som rastar sin äckliga lilla hund på vår gräsmatta, alla som överhuvudtaget tar med sina hundar i publika sammanhang, FATTA NÅN JÄVLA GÅNG ATT ALLA INTE GILLAR ERA VIDRIGA HUSDJUR.

RSS 2.0