Underbara fotbolls-em

Det var stor underhållning i gårdagens semifinal mellan Tyskland och Turkiet, som ni säkert vet klarade sig Tyskland precis som väntat, roligt att Turkiet bjöd till dans och att de gkorde det så bra. Det var en av anledningarna till at jag befann mig i Folkets park för att kolla på matchen, turken är ju många i stan så det var lite liv i luckan.

Fan vad det gick troll i det för Tv4 då, den vanligtvis så snacksalige Perlskog blev helt plötsligt tyst, kunde han inte bara forsatta snacka som vanligt för det är ju snarare ett radioreferat än tv kommentering han sysslar med.

Ni som har tillgång till den rätt rackiga tidningen Sydsvenskan kan ha läst om att det var risigt ljud och allmänt lass produktion när Dolly stod på scenen på Stadion häromveckan. Jag har inte hört någon säga något annat så det är väl så. Konsumentverket har ju gjort ett smart uttalande att det blir KB som är ersättningsskyldiga, det borde ju inte vara det eftersom KB för det första ine är ensam arrangör utan samarrangör tillsammans med Livenation (fan vad snabbt det har satt sig, det trodde jag aldrig), då kan ju inte enbart KB vara boven i dramat, dessutom är det ju som vanligt att den lokala promotorn inte har speciellt mycket makt över produktionen som inte direkt är skitbra på att lyssna på de lokala förhållandena. Iallafall, om nu konsumentverket/ombudsmannen vem det nu var tycker så så är ju TV4 ersättningsskyldiga till de som har köpt visningsrättigheterna till em-matcherna trots att det inte var TV4s fel att det blev tillfälligt avbrott, så det så.

Nu är iTunes bakfull igen

Gick i upp i morse efter ett par dagars dvala, har inte varit riktigt peppad, slut i huvet och så efter det där spektaklet jag ställde till med förra helgen. Som tur är känner iTunes av mitt humör och smyger igång morgonen med mjuka fina spår så man bara flyter runt i lägenheten, hoppas det fortsätter när jag ska städa upp efter en tio dagar då jag inte brytt mig skitmycket om ordningen i hemmet.

Så här glad blev Petter på efterfesten i söndags:

För en gångs skull hade jag lite karaktär och insåg att 7 dagars jobb med rätt långa dagar inte var den bästa uppladdningen för en kalasfylla, eller just det, det kanske var det det var, iallafall så ville inte jag har en kalasfylla utan smög ut till taxin vid halvtolvsnåret för att vara på jobbet halv åtta hyfsat fräsch. Jag skulle i och för sig inte banga för en kalasfylla men vi får se.

Kolla in spektaklet jag hade hela handen inblandad i här

RSS 2.0