Varför?!?!?!?!?!?!?

Är vissa människor så jävla slut i huvudet, jag tror nog fan att jag ger upp snart.

Nu är det gjort

Jag åker till Indialand den 16, det verkar löna sig att vänta eftersom vi kom ner på 4655 per skalle tack vare flotta
image35
Dessutom får vi förmånen med ett tolvtimmarsstopp i Moskva på vägen hem, tanken är att skaffa ett transitvisum och kolla in röda torget och så, kanske köpa en pälsmössa eller till och med nån fulvodka.

Var och kallbadade på ribersborg i fredags, det var ett tag sen, så jag hade glömt hur skönt det var. Klart att man inte är skitsugen på att slänga sig ner i det 10 gradiga vattnet efter bastun men det blir ju rätt skönt efteråt. Vy över Öresund, nästan kalla öl och gott sällskap, svårslaget. Men det är klart man var ju rätt tagen hela fredagen.

Tanken var att på lördagen följa upp det med bastubad hos lagkapten Peter Stam i hans bostadsrättsförenings relaxavdelning. Men inte då, tekniken var givetvis emot oss då det elektroniska bokningssystemet vägrade att överhuvudtaget släppa in någon i rummet så vi fick hålla oss til ölen och fulgroggen. Trevligt absolut men det kändes ändå som ett misslyckande eftersom planen sprack. För att göra en lång historia kort så var köerna, mitt humör och ork och vissa andra detaljer emot mig när vi skulle gå ut och göra stan så det var bara att gå hem och krypa till kojs vi tvådraget.

Så var det fredag igen

Ett spännande inslag som verkligen förgyllde min onsdag var fotbollskvällen hos Vickan. Korvgrillning i oktober är något som alla borde ägna sig åt, att stå ute och dricka folköl medans man grillar kändes så göt grabbigt och trevligt. Tyvärr så hade ju svenska landslaget bestämt sig för att vara ännu sämre än vanligt och envisas ju också som vanligt att spela med den värdelösa Anders Svensson så kreativitet i laget blev det ju inte tu tal om. På grund av vissa hälsoproblem var jag tvungen att avvika i paus men genomled andra halvlek hemma, inte heller denna gav någon speciell mersmak.

Då var det väl dags att dra igång en " Free Amy" kampanj eftersom Amy Winehouse enligt uppgifter ifrån skvallerpressen är arresterad för narkotikabrott i Norge, kanske ingen skräll direkt, men jag gillar verkligen hennes skiva så jag hoppas hon kan följa upp den med ännu en bra istället för skvallerpressrubriker.

Träffade en gammal god vän förra veckan, det var ett tag sen så det var verkligen på tiden. Hon hade plockat upp en gammal tråd med att brinna för framförallt politiska frågor, absolut inte så det stör men ändå rätt tvärt emot mitt nuförtiden svaga politiska engagemang. En gång för kanske ett halvår sedan sa jag att det fanns två politiska frågor som jag kunde tänka mig att engagera mig i nämligen mot alla former av religiösa friskolor och ja just det vad fan då. Jag har alltså numera bara en fråga politisk fråga som jag riktigt bryr mig om och det är främst för att jag starkt ogillar de allra flesta formerna av religion, ska det verkligen vara så?

Efter mycket om och men fick jag förlängd anställning, kanske på tiden eftersom min gamla gick ut den siste oktober, men nu är det klart iallafall att jag får stanna till 30/9 nästa år, det känns skönt. Sen klockade jag in på en liten nätt löneförhöjning på 2400 också vilket ju inte smakar helt fel, det är ju en höjning som känns i plånboken. 

Nu är det nära, Indien nästa vore kanske bra att boka biljett.

Förra veckan var det MF Doom som låg bäst till i spelaren, nu tror jag nog att det är Explosions in the sky som ligger bra till.  

Nä vet ni vad

Jaså var det fredag igen

Jodåsåatt då var det helg igen, det gick snabbt.

Eftersom det var ett tag sen så börjar jag med ett spektakel från förra lördagen. Gick och såg MFF- ifk göteborg, det var skit, MFF var dåliga men ifk var inte speciellt mycket bättre, jävla skitklack dessutom, världens undergång kändes nära. Styrde upp undergången med Fernet och Gammeldansk och öl så att man helt plötsligt ändå kände sig helt ok. Vidare till den bästa kinakrogen jag vet Kin Long, som vanligt får man fantastisk mat, verkligen nåt helt annat än den vanliga slafsiga kinamaten, dessutom uppbackad av en engagerad kypare. En kopp kaffe i den charmigt inredda loungen som lyckades hålla sig på precis rätt sida av kitschigheten rundade av ett väldigt bra krogbesök. 

Givetvis var vi inte nöjda där utan tog sikte på Brogatan. På vägen dit händer det konstigaste jag har varit med om på länge, en i vårt sällskap hittar nämligen 5500 kronor prydligt ihopvikta på övergångsstället, hon hade ingen lust att lägga pengaran direkt i polisens kaffekassa så naturligtvis drar hon till casinot och sätter 2000 på rött och vinner. Tillbaka på Brogatan blir det drinkextravaganza och julklappsutdelning, alla i vårt sällskap får nämligen 500 per person vilket framförallt gör att extravaganzan fortsätter. Kvällen slutade efter förutsättningarna ganska lugnt, men det blir svårt att toppa på ett tag.

Frekvent i spelaren denna veckan igen är den här killen:
image34  

RSS 2.0