Nya skor!


Lite för att fira att det slutade regna och mest för att jag behövde ett par riktigt bekväma skor stack jag ut på stan efter jobbet och slog till på ett par New Balance 860 i mörkblått med ljusblått N. Har har inte gillat New Balance innan men de är ju de enda som gör riktigt bekväma skor utan att göra dom skitfula så valet var enkelt.

Var först på SNS och försökte hitta ett par men de hade inga snygga i min storlek och eftersom jag frespråkar omedelbara köp fick jag leta vidare. Det nyöppnade Athlete's foot hade ett trevligt utbud och trevliga priser så valet var enkelt, visserligen bär det emot att köpa skor från en kedja vars namn är synonymt med fotsvamp men vad gör man inte för konsten.

Nu får det vara nog!!!!

Nu har jag varit förstående över vädret denna skitsommaren länge nog, dra åt helvete vad dåligt det är!!!!!!!! Efter den fantastiska veckan vi hade när det var Quicksilver Bowlriders har jag aktat mig för att gnälla men nu kom regndropparna som fick bägaren att rinna över, kan man inte få ha det göt nån gång inte ens när man jobbar så lackar jag. Så det så.

Ett glas starköl och en smörgås

image22
Jag har lånat bilden av Mårten men eftersom jag är med på bilden tycker jag att det är ok. Bilden kommer från en semesterfredag då vi vi tresnåret var utmattade av hunger efter att ha uträttat en massa grejer som att tvätta Mårtens bil och köpa ett balkongmöblemang till mig. Det man behöver då är ett glas starköl och en smörgås i bersån ackompanjerat av det givna valet i solsken, dub.

Make it last all night

Ok, jag börjar jobba igen efter min semester imorgon, det känns inte helt fel lite sugen faktiskt. Det enda som skulle kunnat varit lite bättre är arbetsbördan som antagligen kommer vara hysterisk, men det ska man nog klara.

Kom nästan precis hem från mina semesterdagar på inavelsön Tjörn. Det var oerhört trevligt och det var riktigt svårt att slita sig ifrån det trevliga sällskapet, men det fick gå till slut. Trots att vädrets makter varit mot oss tyckte jag ändå att vi gjorde vårt bästa och gav aldrig upp hoppet om att det skulle vara fint väder nästa dag. Visst vi har använt oss av hjälpmedel som när vi köpte Guitar Hero (en fantastisk förströelse) men och varit tvugna att vara kreativa men ändå. Förutom det har vi ätit väldigt gott, druckit väldigt gott och spelat orimliga mängder monopol och poker allt i oerhört trevligt sällskap, sammanfattningsvis kan man nog säga att det var precis vad jag behövde.

I övrigt tycker nog att jag har gjort det bästa av min semester ägnat mig åt saker jag inte tar mig tid att göra annars som heminredning, städa klädkammaren, äta lunch i Skanör och annat i samma kaliber. Jag har till och med fått en del sol på mig och det ska man ju vara nöjd med en sommar som den här.


Hmmm

Jag blir så trött på media. Om man bara råkar zappa förbi sporten på tv så pratar de om "tennisfesten i Båstad", mmm sannolikt i detta vädret. En ytterst medioker tävling med bottenskrapet av tennisproffsen, just det en sport som blir mer och mer ointressant också eftersom det mest har utvecklats till en tävling om vem som slår hårdast. Just nu har de en arena som som tar ungefär lika många åskådare som det går på en kass allsvensk match, visserligen rätt många rika människor som vill ta ett par glas men hur ball är det att hänga i Båstad när det regnar en gång i kvarten. 

Jag kan köpa att människor vill åka till samma ställe för en bra fest, det är bara kolla på varför jag går på rockfestival, eller varför en viss kategori av människor åker till Ibiza. Det som söker mig är det oerhörda glorifierande av Båstad som ju faktiskt är en jävla skithåla och kanske ännu mer glorifierandet av tennistävlingen som ju är skit.

Avundsjuk? Nej inte direkt. Missunnsam? Kanske. Det som är mest upprörande är ju varför media (ja, jag menar kvällspressen mest) skriver så mycket om det, det är ju givetvis för att det är väldigt många som vill läsa om det. Gör inte det, det är ju det som är meningen, kan inte allmänheten för en gångs skull inte göra vad som förväntas av den det hade varit så trevligt.  


I grevens tid

Av olika anledningar blev det så att jag begav mig till Roskilde i lördags, det var inte tänkt så men mina kollegor behövde en chaufför så som den snälla killen man är ställer man upp. Till saken hör att jag aldrig varit på Roskilde så det passade bra med att inleda med en fegvariant över dagen.

Jag tycker ändå inte att det var så farligt med leran, det kan ju bero på att jag bara var inne på området och dessutom slapp sova i tält men ändå, mig besvärade den inte skitmycket.

Flaming Lips övertygade precis som jag hade trott, inte mycket att säga, superhjältar, ballonger, konfetti, Wayne i en boll och kanske framförallt rätt bra låtar svårt att misslyckas, dessutom gillade de att vara där vilket ju alltid är ett plus. Lajade runt och kollade lite såg ett rätt kass Loney, Dear, men det var ju ingen skräll, däremot blev jag återigen väldigt förtjust i ett av Erland Öyes projekt, denna gången Whitest boy alive det var så bra så man önskade att man var ett av klubbkidsen som tyckte det var ännu bättre. Jag styrde kosan mot the Who med oerhört låga förväntningar men blev ändå underhållen helt ok, när inte the Who levererade levererade besökarna till vänster om mig som gjorde sitt bästa för att styra passerande in i sin lerfälla. Nu låter det ju som om jag var själv på Rosilde, det var jag ju inte, men jag tyckte det var ett smart drag att hålla lite distans till mina kolegor som uppvisade ett stort intresse för alkoholhaltiga drycker. Som det fan jag är ville jag inte missa Bonde do Role igen, det var en oerhört trevlig bekantskap på Hultsfred och det var på inget sätt sämre denna gången, snarare ännu bättre, det var helt enkelt tokigt bra. Har aldrig riktigt fattat grejen med dansmusik för dansens skull men helt plötsligt fattade jag hur göt det kan vara, i love masspsykos.

So far so good, nu var det ju bara en stund med skittrista grejer innan Red Hot började, som tur är hittade jag Lollo som fungerade som utmärkt underhållning tills det var dags. Det visade sig vara ett oerhört dåligt drag att vänta på det jävla skitbandet, jag har ju inte speciellt mycket till övers för orkerstern annars men jag hade ändå hoppats en del på dom live. 10 minuter sena kör de igång med en sjukt dålig jam som omöjligt kunde gjort någon glad över till nån av deras släta hits som var minst lika slät live, nä fy fan vilket skit. De verkade helt oengagerade och verkade inte ha ball alls, dessutom tycker alla i bandet att de är sjukt köta på sina instrument vilket gör att alla vill höras mest hela tiden. Sammanfattningsvis kan man väl säga att jag skulle gått på Diplo istället.

Ett misslyckande

Haft en fantastiskt lång rad av misslyckande bakom mig idag. Dagen började med att jag inte vaknade av min klocka utan gick upp och trodde att jag hade sjukt mycket tid eftersom klockan inte hade ringt, tji fick jag eftersom jag strax efter blev uppringd av en person jag skulle ha ett möte med, jag var inte försenad men hade försovit mig två timmar. Hans ärende var iallafall att mötet var inställt vilket effektivt förstörde hela min planering.

Lite senare blev jag uppmanad till att bli chaufför till kvällens Rosklideäventyr, vilket ju lät som en god ide, förutom den lilla detaljen att det regnade lite. Nu när det har regnat i 5 timmar till är det inte en alls lika lyckad ide men resan har iallafall blivit inställd. Liksom det mötet jag skulle haft klockan tre som med kort varsel blev skjutet tills imorgon.

Min plan för morgondagen har varit rättså lugn eftersom det är min sista dag innan semestern, detta har ju spruckit helt eftersom jag numera har 2 möten flyttade till imorgon, inte alls som jag har tänkt mig.

Förutom det har jag lyckats fucka upp en hel del andra grejer denna veckan men det blir det alldeles för jobbigt att förklara.


RSS 2.0