Hmmm

Jag blir så trött på media. Om man bara råkar zappa förbi sporten på tv så pratar de om "tennisfesten i Båstad", mmm sannolikt i detta vädret. En ytterst medioker tävling med bottenskrapet av tennisproffsen, just det en sport som blir mer och mer ointressant också eftersom det mest har utvecklats till en tävling om vem som slår hårdast. Just nu har de en arena som som tar ungefär lika många åskådare som det går på en kass allsvensk match, visserligen rätt många rika människor som vill ta ett par glas men hur ball är det att hänga i Båstad när det regnar en gång i kvarten. 

Jag kan köpa att människor vill åka till samma ställe för en bra fest, det är bara kolla på varför jag går på rockfestival, eller varför en viss kategori av människor åker till Ibiza. Det som söker mig är det oerhörda glorifierande av Båstad som ju faktiskt är en jävla skithåla och kanske ännu mer glorifierandet av tennistävlingen som ju är skit.

Avundsjuk? Nej inte direkt. Missunnsam? Kanske. Det som är mest upprörande är ju varför media (ja, jag menar kvällspressen mest) skriver så mycket om det, det är ju givetvis för att det är väldigt många som vill läsa om det. Gör inte det, det är ju det som är meningen, kan inte allmänheten för en gångs skull inte göra vad som förväntas av den det hade varit så trevligt.  


Kommentarer
Postat av: Anders

Ett äckligt inlägg av dig Dansken. Tennisen blir inte alls tråkigare. Att en grusfantom som Nadal kan ta sig fram till final i Wimbledon är en sundhetstecken. Att Båstad är drygt beror inte på tennisen som sport - det är överklassens fel. Läs vår tennisblogg som kommer upp i dagarna.

2007-07-13 @ 14:50:16
URL: http://blogg.aftonbladet.se/6803
Postat av: Anonym

Tack Anners för din åsikt som inbiten tenniskille, problemet kvarstår du och dina gelikar är inte speciellt många.

2007-07-17 @ 11:03:17
URL: http://danishmf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0