Alright då

Indien var bra, mycket bra. God mat, trevligt sällskap, vår tur i Rajastan var jättetrevlig, att sova under stjärnhimlen i öknen var nog det bästa, på det stora hela kan man nog säga att jag gillar Indien. 

Skönt att komma iväg ett tag faktiskt, jag hoppades lite på att lämna de jobbmässiga bitarna bakom mig och tro att det var löst när jag kom hem. Att lämna det bakom mig gick alldeles utmärkt men illusionen av att saker och ting kommer att lösa sig gick ju som väntat i kras, så om det är någon som har ett jobb till mig så är det bara att säga till, jag får ju förhoppningsvis inte kicken men som det verkar så kan det bli ett rätt trist år på många sätt. 

Jag är oerhört glad att mitt ölsug är tillbaka, jag har haft en rätt dålig höst i det avseendet, har inte riktigt varit sugen på öl och framförallt inte den sociala biten som ju också är rätt trevlig. Nu är suget tillbaka iallafall efter lördagens ölkväll, struntprat, god öl, lite stök, trevligt sällskap, se så lite som gör det. Förutom det trevliga ölandet har händige herrn varit framme och satt kakel i mårtens kök, jag är rätt stolt över vårt hemmafixande det blev fint och nästan helt rakt, sent på fredagkvällen började jag känna mig som ett med kaklet, det var göt.  

   

RSS 2.0