Som det kan bli

image33
Hittade denna fantastiska bilden på Aftonbladet, den är från en amerikansk militärbas, undrar hur dom tänkte.

Fredag och som sig bör ska jag jobba på Jägers så jag missar Mejeriets 20-årsjubileum, rätt bull faktiskt men jag känner mig inte så fräsch i kroppen så det är nog till det bättre att jag kommer hem i hyfsad tid och inte har druckit öl.

På tal om öl så det blev det ett par igår, väldigt många fler än jag trodde att det skulle bli, men det var trevligt, mycket trevligt. En helt underbar sillsmörgås med tillhörande akvavit till att börja med satte standarden för kvällen.

Inför den stundande

Någon som vet var jag kan få tag på ett par grisar?
image31
Jag skulle behöva få tag på det till vårt stundande arrangemang Skogens dagar, är det inte ett underhållande och varierande jobb man har?

Annars kommer helgen att gå i familjens tecken imorgon kommer jag bli som killen här under, hoppas att Oskar uppskattar det, kankse inte nu men sen när jag blir den tuffa morbrodern.
image32

Som vanligt efter en dust med Limhamnsfältet har knäna fått en del stryk men det verkar som om jag bättrat på min fallteknik eftersom det mest är knäna som värker, denna gången kändes det dessutom mer värt för att vi tog hem en övertygande seger med 5-3. Vi tappade i och för sig en 5-0 ledning men jag skyller på vinden som förutom att vara dryg gjorde sitt genom att blåsa in en hörna direkt för motståndarna. 

I övrigt ser det ljust ut

I särklass bäst just nu

image30

Bättre sent än nästan

Var på match i måndags, det var inte så ball, MFF är tyvärr sjukt dåliga för tillfället. Har haft svårt att sätta fingret på vad som har varit så dåligt innan men nu känns det självklart, det är tyvärr Sören. Det finns inte någon tillstymmelse till system att falla tillbaka på, ingen trygghet överhuvudtaget eller någon idé på hur det här ska fungera överhuvudtaget. Jag vill givetvis inte att det ska vara så.
 
Det som faktiskt var lite intressantare var Supras manifestation. För den oinvigde så råder det en tvist i MFFs supportergrupper hur man ska agera i en situation som klubben hamnat i. Som jag har förstått det går det i korta drag ut på att MFF support vill stötta sitt lag i alla väder när man befinner sig på stadion och framföra eventuell kritik i andra forum, Supras anser att arenan är den enda platsen att framföra åsikter både positiva och negativa. Följden blev att Supras omgrupperade till västra stå, faktiskt en för mig förvånande stor mängd supporters var där, vad resultatet blev vet jag inte. Det enda jag vet är att "avgå Åkeby" banderollen var på väg upp strax efter den bedrövliga första halvleken men togs ner efter Juniors mål, det såg rätt löjligt ut.

 

Gårdagens skivor

Erik är mjuk och Limhamnsfältets grusplaner är hårda är nog sammanfattningen för nypremiären av min korpenssäsong, förlorade gjorde vi också med de missvisande siffrorna 4-0, vi höll tätt fram till mitten på andra sen sprack det lite. Det var ju ändå serieledarna som fram tills 2005 var division 5 laget Bulltofta så jag sörjer inte sjukt mycket över att vi förlorade.

Vi försökte följa upp nederlaget med en vinst i quizet på Pickwick men inte det heller, jag ska nog ägna mig åt kärlek ett tag för i spel går det sådär.

Ikväll bär det iväg till cph och en sen spelning med Hess is more, det kan bli fint, men jag är lite orolig över hurpass stadig jag är på benen på vägen hem, det kan bli ett par glas.

image29

I går hamnade jag in the zone och fick rätt mycket gjort på jobbet efter att alla hade gått hem, avalanches och cure var behjälpliga, jag hade ju inte nämnt dom om jag inte ville att ni skulle lyssna på dessa skivorna, men det har ju de flesta av er redan gjort.


Premiär

Eftersom inte alla har den goda smaken att kolla in min lastfm för att kolla in vad jag lyssnar på just nu så kommer det här.
image26image27

Visst, både Jurassic 5 och Johnossi är gamla godingar men de har en viktig sak gemensamt, det är två väldigt förmånliga album som lämpar sig att lyssna på på hög volym, dessutom är de lätta att glömma bort. Gamle goe MF Doom är allorstädes närvarande men hur man än vänder och vrider på det är det sällan ett helt album är helt tillfredsställande men när det är bra så är det helt fantastiskt, kolla in allt, det är värt det.

Min fd chef som inte verkar kunna slita sig från kontoret beskyllde mig för att ha ett kontor som ser ut som en ungkarlslya, vilket i och för sig skulle kunna vara sant, jag ska försöka ta en bild imorgon så får ni avgöra.

Alldeles strax är det säsongspremiär för mig i Korpen efter uppehållet, det kan bli spännande, korpen är lite som att gå till gymet för mig, oerhört sällan sugen på att sticka dit men när man väl är där så är det rätt göt.

Lyxproblem

Jag har för mycket att göra på jobbet, ett helt nytt projekt, ett litet trevligt gammalt men med allt för kort tid och ett nygammalt med alldeles för lång tid kvar för att ta på allvar, det blir lite att stå i helt enkelt men det är faktiskt mest trevligt.

Jag försökte avnjuta en  vecka med ledighet, det gick sådär, det blev rrätt sena nätter och ett och annat glas, vissa kvällar kanske till och med ett glas för mycket, men faktiskt grund och botten också ett lyxproblem.

Indien verkar vara spikat nu, andra veckan i november drar jag och Egon till Delhi för att hälsa på Marcus, det kan bli göt, en gigantisk kamelauktion och en tripp ut i öknen är utlovad. Jag räds inte magsjukan eller eventuellt för varmt eller för kallt väder men gnagarna däremot de kan sticka någon annastans.

image24
Det här goa gänget som verkar uppskatta livets goda kan också spela fantastisk musik under namnet Lefties Soul Connection. Tack last.fm för det tipset, smutsig svängig funk med tydliga inslag av Louisiana, konstigt eftersom de är från Holland. Det verkar vara goa grejer på gång i det sjunkande landet först Quantic Soul Orchestra som har någon anknytning till Holland och nu Lefties.

RSS 2.0