Tack Tobbe!

Vi behöver kanske inte fördjupa oss i det men det märks iallafall att du har ett par timmar till godo.

Hade presskonferens för Malmöfestivalen idag och konstaterar att jag är väldigt glad över att inte vara en av dom som intervjuas av radion, det hade varit ännu mer obehagligt än att bli intervjuad av Skånska dagbladet. Imorgon är det dags igen för presskonferens, denna gången längst upp i Torson, det kan bli fint, kommer antagligen inte behöva säga så mycket det är bra, ju mindre jag pratar med media desto bättre.

Eftersom alla tjatade så mycket firade jag min födelsedag med Gin & Juice igår, lite oroväckande att de flesta som kunde komma var från mitt jobb, som om jag inte spenderade tillräckligt med tid ändå. Men jag får skylla mig själv, jag är ett offer för min egen dåliga planering.

The View - Wasted little DJ's, årets låt i min bok, hoppas inte att de gör mig besvikna på Hultsfred.

Nästa vecka smäller det, Quicksilver Bowlriders i Stapelbäddsparken, kan bli lite att göra under veckan men det går nog bra till slut. Kom dit vetja!


Inte direkt skrivkramp men....

...rätt mycket att göra på jobbet. Har haft ett par hysteriska veckor på jobbet men nu verkar jag ha brottat ner det med en halvnelson, för övrigt det grepp som gjorde att Frank Andersson tog hem os-bronset i brottning vid OS 1984, medaljen gav han senare på kvällen bort till en taxichaufför, man kan ju misstänka att Frank hade firat litegrann.

Jag ler fortfarande i mjugg över att the ark hamnade på en hedervärd 20:e plats i eurovisionschlagerfestivalen, det kan gott det svenska folket ha efter att ha gått på hypen runt detta evenemang. Tyvärr ledde mitt schlagertittande till en rätt illaartad fylla, jag skyller på Bosniens bidrag som fick mig att cykla hem efter flaska Zaranoff, vilken fick mig på god väg mot undergången. Gick på en trevlig hemmafest som vi kanske inte var riktigt inbjudna till men som den trevliga pricken jag kan vara när jag sätter den sidan till så blev det trevligt.
 Det ser ut som om jag har fixat ett nytt vikariat på mit jobb vilket gör att jag vet vad jag ska göra i 1,5 år till, det känns ju oerhört trevligt eftersom jag ändå gillar mitt jobb. Framförallt som idag när jag hade ett möte som inkluderade en fantastiskt trevlig hotellfrukost.

Nu väntar hif-MFF, ett trevligt litet lokalderby som givetvis kommer sluta med Malmöseger. Matchen kommer avnjutas på Nya Tröls, ett fantastiskt etablissemang som jag varmt rekommenderar ett besök på.

Jodå såatt

En liten reflektion efter min promenad på stan under första maj. Under de senaste åren har man hört från flera håll att evenemang borde få bekosta sina polisinsatser själva, framförallt festivaler och idrottsevenemang då. Det kan kanske finnas vissa poänger i det förutom den lilla detaljen att man lika gärna kan skita i att arrangera nåt roligt eftersom det blir för dyrt att betala polisen.

Men vem ska bekosta polisinsatserna under första maj? Jag har nog aldrig sett något så polisintensivt som första maj och då har jag ändå varit på ett par festivaler och fotbollsmatcher. Tror nog att det var minst lika mycket poliser på stan under första maj som innan MFF-aik och vad jag läsa hittills verkar det inte skapa någon debatt alls, alltså får politiska manifestationer kosta hur mycket skattepengar som helst men idrottsevenemang inte något alls eller?

Nu kan det ju tolkas som om jag är kritisk mot första maj, så är det inte, jag vill bara att det ska vara samma villkor för alla som vill göra nåt folk gillar oavsett vad syftet eller ändamålet är.

RSS 2.0