Viasatongös

ViasatonDemand kan vara den sämsta betaltjänsten på internet. Eftersom viasat inte vill att vi ska se på Champion leaguefotboll visar de bara matcherna i kanaler som ingen vettig människa köper, som till exempel viasat motor, för övrigt en väldigt märklig kanal att visa fotboll på. 20.15 började vi försöka komma in på deras tjänst och givetvis gick det troll i det, visst kan vissa problem skyllas på den övriga tekniken men jag hade fått för mig att det skulle fungera lite bättre än att vi kunde se matchen från den 60:e minuten. Jag vet inte riktigt hur de tänkte men det kan ju inte varit en skräll direkt att många ville försöka se matchen via deras webtjänst eftersom de väljer att visa den rätt ointressanta Lyon-Barcelona på tv6 och inte den högintressanta Inter-manchester u. 

Matcherna då? Jodå, Lyon visade sig från sin bästa sida i första halvlek och spelade trevlig fotboll, VIctor Valdes passade på att än en gång visa att han är en pajas i Barcelonas mål. När väl den andra matchen kom igång var Inter ineffektiva och manchester u obehagliga, c ronaldo värst som vanligt, precis som förväntat.

Förutom det firade vi Anders födelsedag med att dricka starköl, grattis kompis. 

Tur att det blev ett lyckligt slut på kvällen ändå eftersom jag tvingats genomlida ett styrelsemöte med min bostadsrättsförening, vissa av de människorna är så efterblivna så det gör fysiskt ont i kroppen.

Söndag

Ibland slår det bara en hur briljanta vissa saker är i all sin enkelhet, denna gången var det hissen. Jag var sjukt trött, hade antagligen inte orkat gå 4 trappor upp till Erik men då fanns hissen där och räddade situationen.

Har faktiskt haft en klockren helg, samkväm, fest, sovmorgon, brunch den har haft allt, så här borde jag alltid ha det.

Äras den som äras bör

I samband med bilderna i går så glömde jag att framföra mitt stora tack till Tranan (aka Antoine i staden som aldrig sover), mycket för att han är schysst i största allmänhet men också för att han förser mig och Erik med dagens bild från NY vilket fortfarande piggar upp mina morgnar här på jobbet.

Nåt annat som piggar upp mig just nu är Eli "Paperboy" Reed, try it you'll like it.



Vad mycket Rockefeller det blev men det var trevligt så håll till godo

Jodå annars är det bra

Jag var på min alternativarbetsplats igår och upptäckte en ny favorit, kolla in Argalappen, det är ball.

Har varit dålig på reserapporteringen så jag slänger bara upp ett gäng bilder och ser hur det blir. Vi hade det sjukt göt, gör det du också!



RSS 2.0