Bortaplan


Jodå, de var bra, inte så mycket mer att säga om det.

För övrigt kommer jag se tillbaka på mitt Göteborgsbesök som en fin tid, både starköl och skoj, tack Mattias! Något som inte var så skoj men ändå starkölsrelaterat var den oerhörda mängden bakfylla jag drog på mig, det känns som om den inte är över ännu. att bakfyllan blir värre och värre med åren tror jag inte undgår någon men nu på senare tid har det lagts till ett extra moment till det jobbiga; att jag har så extremt svårt för ensamheten som tur är det ju något som går att råda bot på nuförtiden så jag överlevde denna gången också.

Ikväll blir det Champion league, hoppas att det bjuder på bättre underhålning än förra gången, då var det under all kritik.


Sent på arbetsdagen

Jag fick lite underhållning av en kollega via mail:
Fujiya & Miyagi- Ankle Injuries from Insound on Vimeo.

och:

Just det

Funderar på att fynda lite: http://cgi.ebay.com/Bob-Hund-Fantastiskt_W0QQitemZ220371743741QQihZ012QQcategoryZ306QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Onsdag

Ännu en innovation som gör livet nästan obetydligt lättare är vibrationssignalen på mobilen, den är schysst!

Gå på Animal collective imorgon? Överväger men är verkligen inte helsåld så det lutar åt att det inte blir. Glasvegas på lördag, jajemen där finns det lite pepp iallafall. Skönt också att man lämnar stan på lördag, det kommer nog bli ett jävla liv på stoppa matchen demonstrationerna då.



RSS 2.0