Alright then

Årets stora spektakel iallafall på min arbetsplats är över för i år, åtta dagars excesser på stan har förhoppningsvis gjort rätt mycket folk glada och ett gäng som har arbetat med detsamma rätt slutkörda. För att sammanfatta min festival så tänkte jag köra en topp 3 bästa och en topp 3 sämsta:

Bästa
- Problem, inte de som dyker upp jämnt och ständigt utan rockorkestern.
- De nya loungesofforna på Noble house (hotellet som är vårt kontor), de räddade min bekväma kropp från undergång.
- Vill inte säga Timbuk trots att han är en entertainer av världsklass så det blir Moa som äntligen använder sin fantastiska röst til något bra

Sämsta
- En jävla gång till jag hör El condor pasa på panflöjt och jag klipper den jäveln direkt, våra indianska vänner på stan är det värst som finns.
- Oförstånd, så många som har så mycket att klaga på och givetvis är vi i administrationen ansvariga för allt.
- Resursslöseri.

Den roligaste anekdoten som kom fram var faktiskt jag en del av. Förra året dök det upp ett par killar som ville ha försäljningsplats under första helgen, eftersom det slumpade sig så att jag hade en plats över hyrde jag ut denna till honom och en kollega. I år dyker en av dessa killar upp igen och tror sig kunna hyra in sig på en annans plats, tji fick han eftersom det solklart är mot våra regler.

En stund senare blir jag uppringd av en kollega som ber mig att komma till vårt kansli eftersom det står en storgråtande hennatatuerare som vill prata med mig. En stund senare träffar jag "vi kan kalla honom Ruben" som börjar med sin vanliga vals om sitt jobb (som jag bara hört 3 gånger tidigare, nåt om konsten vs karriären) följer upp med att han är från Peru och att det precis varit en naturkatastrof i Peru vilket gör att han är i skriande behov av pengar för att kunna skicka dessa till familj, vänner och andra lidande hemma. Jag beklagar givetvis den tårdrypande historien, vilket inte alls behöver vara påhittat eftersom jag faktiskt läst om naturkatastrofen i tidningen dagen innan, men får förklara vänligt men bestämt att det fortfarande inte finns något skäl för honom att få en försäljningsplats framförallt för att jag inte har någon. Då upplyser "vi kan kalla honom Ruben" mig om att jag därigenom blir skyldig till många människors död i Peru och att jag för alltid kommer få ha det på mitt samvete.

Ja, ni får döma själv men jag tolkar det som om jag är skyldig till folkmord och är därmed en av de få nuvarande levande folkmördarna och sällar mig till samma skara som tex Idi Amin, Pol Pot och Kim Jong Il, det är nåt att sätta på CVt det.  

Det är mycket nu..

av både det ena och det andra, hoppas jag har möjlighet att återkomma i frågan

Jag borde inte

Det finns många saker jag inte borde göra, den enklaste är nog att inte ägna en hel helg åt att inmundiga alkohol, men det blir ju som bekant inte alltid riktigt som man har tänkt sig. Gårdagen var nära en pina då kroppen vänligt men bestämt talade om för mig att helgens äventyr kanske inte var en så bra ide som det verkade. Synd eftersom det var en massa trevliga aktiviteter på gång men jag hann med lite strandhäng, lite poker så det känns som om det var en väl utnyttjad söndag.

Ingen skräll att det belv ett par timmar på Debaser i helgen men det var trevligt så det var nog värt det.

Jag måste ha fått något om bakfoten eftersom det är alldeles för lugnt på jobbet, jag anar att det bara kommer att smälla till vad det lider.

Jag gillar ju fotboll, trots att jag försökt inbilla mig själv att jag inte har något favoritlag så är det egentligen Liverpool, ett trevligt lag. Tyvärr så kommer de också falla offer för min israelbojkott nu när de köpt en isrealisk spelare, det känns ju inte riktigt rätt att byta favoritlag men vad gör man inte, det är ju alltid ett alternativ att sslå över till Tottenham så jag sätter en lite men välplacerad nagel i ögat på Anners som är det största Arsenalfanet jag vet.

RSS 2.0