Jodå, det är tisdag igen

Och för alla er uppmärksamma läsare ska jag spendera min tisdagskväll på trav & galoppbanan Jägersro, det är ball.

Glädjande nog hittade jag lite underhållning på youtube, så ska en slipsten dras:

Onsdag kväll

Lite krasslig i kroppen bänkade jag mig igår framför tvn för att se den helt betydelselösa träningslandskampen Holland-Sverige. Sammanfattningsvis kan man ju säga lass, lass lass, jag började kolla på den gamla Batmanfilmen istället.

Jag vet inte vad det beror på men de här killarna verkar inte alls vara med på noterna, det gällde ju visserligen ingenting men kan någon egentligen förvänta sig att jag ska bry mig när killarna på planen uppenbarligen inte gör det, ett fenomen jag känner igen från ett klubblag som ligger mig varmt om hjärtat. Självklart har jag några funderingar etersom det gäller fotboll, ska man verkligen spela med en 37-årig Henrik Larsson som ju inte kommer vara yngre direkt till nästa Mästerskap och inte ser sjukt taggad ut direkt? Är det inte dags att skaffa sig ett mittfält, Rasmus Lindgren visade ju inte att han är lösningen igår direkt. Skulle det inte vara på sin plats att bestämma sig för vilket anfallspar man tänker använda sig av?

Det är helt enkelt inte så ball med landslagsfotboll längre, fotbollen är oftast sämre än klubblagsfotboll, materialet till det svenska laget är helt ointressant (förutom Zlatan då kanske). Inget av det kommer väl i och för sig inte hindra mig från att engagera mig när de kvalificerar sig till sitt nästa mästerskap och man börjar hoppas på att vår fantastiska organisation ska ta oss längre än gruppspelet.

Jaja, jag får väl trösta mig med att det finns ljus i mörkret, NY och annat göt. För att illustrera hur fint det kan vara tänker jag publicera en bild från sommaren 2007, jag ser tillbaka på det som en väldigt fin tid, tack Börje och Lollo:


Jodå nu är det bokat


Vi åker den första januari, det är då det händer, tips om bra ställen att bo mottages tacksamt, det är klart att andra tips inte sitter fel heller framförallt om nån ittar en fin konsert eller nåt. En reflektion från den smärtsamma processen att boka biljetter är att KLM säljer flygbiljetter billigare om man påstår att man är från Danmark, väldigt konstigt.

Är det roligt med stand-up?

Jag hade en sjukt bra start på fredagen, plockade lite av flexen för att jag tyckte jag var värd det. Frukost med hela Sydsvenskan från start till mål för att följa upp det med 45 minuter thaimassage och för er lustigkurrars del så varken önskade jag eller fick happy ending på massagen. Ett par grejer med massagebesöket känns helt sjukt; hur kass massösen kan vara på svenska men att vi ändå lyckas kommunicera hyggligt, att hon faktiskt var uppe och gick på min rygg och ändå inte lyckades få ut de värsta knutorna och det kanske värsta av allt är att jag inser när jag ligger där och gottar mig att det här är det närmsta mänsklig närhet jag har fått på onödigt länge.

Jag är inte den killen i världen som uppskattar stand-up comedy mest av allt i världen men i fredags följde jag faktiskt med på en tillställning med stand-up i fokus. Om man sammanfattar det var konfrancieren ok, första killen inte skitbra direkt, andra killen skulle precis lika gärna pratat för sig själv framför spegeln för publikkontakt var inte hans grej (det var ju ingen som skrattade direkt heller). Ett lyft blir ju tredje killen som jag ju faktiskt kommer ihåg namnet på kanske igenkänningsfaktorn eftersom det var Jesper Rönndahl från diverse P3 humor, han var bra, peakade med skämtet om nya resande på tåget vilket ju blir konstigt eftersom vi väl kommit överens om att vi skulle kalla dom romer. Kvällens huvudattraktion var också bra, den där finnen som man har sett här och där André Wickström, en del bra poänger om svenskar i det finska utifrånperspektivet och imponerande att han lyckades upprätthålla intresset i 45 minuter, det trodde jag aldrig. Skönt att ingen av dom var speciellt inne på att involvera publiken, jag hatar sånt skit, man kan ju inte betala för att gå och bli häcklad då kan jag ju lika gärna umgås med mina vänner.  

Nu blir det youtubefrossa istället

Det fortsätter bara, en av mina absoluta favoriter någonsin från den tiden när det var på riktigt:


Det började med att jag skulle kolla in några youtubeklipp om skateboard och slutade så här, så konstigt det kan bli ibland

Youtubegodis

Jag blir så glad när jag hittar grejer jag gillar på internet, deta nedan var en av årets höjdpunkter för mig, Dj Shadow och ut Chemist i ljuv symbios:

Annat jag har hittat på youtube idag är detta klippet, jag vill bygga en sån här i stan, fullständigt vansinne men sjukt fräsigt:


Fortfarande ett skitföretag

Apple är fortfarande ett skitföretag eftersom de inte lyckats konstatera att min iPod är helt paj på en vecka. Ett stort rött kryss över displayen och ett konstigt tickande ljud som närmast kan beskrivas som ett högt och oregelbundet klocktickande borde var tecken nog på att något är fel. Lämna tillbaka den nu!!!

Har spenderat en väldigt trevlig helg i Båstad i goda vänners lag, god mat, god sprit, fin stuga allmänt jävligt bra.
Så här kan det var i Båstad enligt google:

Så var det inte, det var snarare så här:


Att åka direkt till Jägers kanske inte är så ball, jobbet i sig är väl helt ok men när man ger sig in i det alldeles för trött och galoppsporten visar sig från sin sämsta sida med hästar som bryter benet, jockeys som kastas av och omstarter under kaosartade former tar det på krafterna.

Hösten är här, känn vad göt!


Jävla skitföretag!!!

Ok, det är mycket snack om hur bra apples produkter är, jag skulle säga att de är skit eller iallafall jävligt dåliga. Jag har lite svårt med tidsbegreppen men jag köpte en ny iPod för ungefär ett år sen och för kanske fem månader så pajade den så jag gick till Apple affären och fick en ny, det är väl bra att man får en ny och så. Men nu har skiten pajat igen! Det jobbiga är ju att det inte finns speciellt bra likvärdiga alternativ på marknaden, när jag skulle köpa den första kollade jag på bland annat Creative men den kostar ju minst lika mycket.

Om nu Apples produkter är så bra varför är det alltid kö i butiken med folk som lämnar in sina defekta produkter?


Varför händer det ofta roliga saker samtidigt? Jag tycker att jag gjorde rätt som gick på Mogwai, det var väldigt väldigt bra och högt, viktigt. Men nu när jag gjorde det missade jag Hammarby-MFF och då går MFF och spelar 6-3 i en klang och jubelföreställning, fan att man alltid inte kan få allt.  

Rock & skoj

Det var intense i lördags hann med förfest, fest, bar och nattklubb tillsammans med en go gäng. Jag tror nog att förfesten och baren var de bästa besöken för mig. En go gäng var:


Vi redde i olika härvor som existensiell kris, ifall vår gäng var macho eller ej, vem som egentligen var liggarns pöjk, produktionens betydelse för låten och andra viktiga frågor i livet.

Söndagen ägnades mest åt vila i olika former, bäst var nog fotbollsvilan.

Står i valet och kvalet men det blir nog Mogwai ikväll ändå.

RSS 2.0