För kontrasternas skull

Med huvudet fullt av ljud efter the Hard sell har jag idag bara lyssnat på Gunnar Wiklund, det borde ni alla göra.
image54

En av de konserterna...

image53
...som får en att lämna lokalen med ett rätt fånigt leende på läpparna. Nu hade jag inte förmånen att se the Hard sell på Hollywood Bowl men väl på ett fullsatt Vega, de var duktiga, jätteduktiga, så bra så att det rätt fåniga leendet hänger kvar idag. 8 skivspelare, 4 mixrar, 2 pedalbord och sen rätt många 7" singlar och kanske det viktigaste två killar som är rätt bra på det de gör, svårt att beskriva men bra var det.

Tänk om alla...

hade en arbetskamrat som såg ut så här:
image52
Det hade jag ett tag, det ledde till många muntra stunder både under och efter hans tid här. Som bekant ska man ju inte döma hunden efter håren men i detta fallet kunde man göra det, han var inte killen man satte på någonting och förutsatte att det blev gjort direkt.

Att måla om sitt vardagsrum kan ju på förhand verka som en smal sak och det var det också, trots att papperstapeten ställde till med lite besvär har mitt vardagsrum numera en fräschare look med hjälp av en trevlig olivgrön nyans. Jag spenderade helt enkelt stora delar av helgen med att måla, det var kanske inte skitball men jag kände mig ändå rätt nöjd på söndagen när allt var klart.


Rättvisa beskyllningar

Jag blev i helgen beskylld för att ha en knisterknastertorr blogg som inte på något sätt är självutlämnande, jag kan inte annat än att hålla med eftersom det faktiskt är det som är meningen. Jag kan inte vara självutlämnande helt enkelt, det ligger inte för mig, framförallt inte i ett så här publikt sammanhang, jag kan bara skriva sjukt korrekt och torrt så det är såhär det får bli helt enkelt.

Rock & skoj i helgen? Javisst kom det på tapeten, mousserande vin och cigaretter i överflöd, kanske lite för mycket rock emellanåt men det är ju så det blir ibland.

RSS 2.0