Nu kör vi
Det är bara tre arbetsdagar kvar för mig denna veckan, sen skiter jag i det här landet och drar till ett riktigt I-land. Har fortfarande inte tänkt särskilt mycket på det utan lägger i händerna på Agge det är ju ändå han som bott i landet ett tag nu.
Precis så här såg Älgsteken ut vid femdraget i lördags kväll
Ett par timmar senare var det en helt annan historia, visserligen lite för torr men ändå god, tillsamanns med en oerhört trevlig Ostronskivlingsås, potatis och rotgrönsaker i ugn, färska bönor och givetvis en god rönnbärsgelé, en väldigt trevlig måltid helt enkelt. Sen följde i snabb takt koma, mer rött vin, drinkar för att sen runda av med öl i hotellbar. Det vi kan lära oss av det här är att älgen inte ska vara en grad över 60 för att bli riktigt bra.
Precis så här såg Älgsteken ut vid femdraget i lördags kväll
Ett par timmar senare var det en helt annan historia, visserligen lite för torr men ändå god, tillsamanns med en oerhört trevlig Ostronskivlingsås, potatis och rotgrönsaker i ugn, färska bönor och givetvis en god rönnbärsgelé, en väldigt trevlig måltid helt enkelt. Sen följde i snabb takt koma, mer rött vin, drinkar för att sen runda av med öl i hotellbar. Det vi kan lära oss av det här är att älgen inte ska vara en grad över 60 för att bli riktigt bra.
Kommentarer
Postat av: el molgan
Heter det inte "ett gott rönnbärsgelé"?
Trackback